Welkom!

Hartelijk welkom op JoeyvanOsch.nl

”Mijn naam is Joey van Osch, inmiddels 20 jaar oud en mijn hele leven al wonend in Boxtel. Mijn dagelijkse bezigheden zijn mijn werk, studie en met vrienden afspreken.”

”Op deze website geef ik je graag een kijkje naar mijn concepten, merken en persoonlijke verhalen. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, klik dan hieronder. Ook als je me wilt toevoegen op LinkedIn.”

Verleden

''Ik ben opgegroeid tussen snacks, salades, sandwiches en vrachtwagens. Mijn vader was werkzaam bij een horecagroothandel in Boxtel met een eigen snack- en saladeproductie. Wanneer ik vrij was van school, was ik altijd samen met hem op zijn werk te vinden. We reden dan samen Nederland en BelgiΓ« door: tankstations, cafetaria's, sportkantines, pretparken, vakantieparken en ga zo nog maar even door. Wat een gave tijd heb ik daar mogen beleven.''

Heden

''Het is dan ook niet zo raar dat ik vandaag de dag nog steeds actief ben in de horecabranche. Op dit moment werk ik met veel plezier bij een cafetaria en cateringbedrijf in Boxtel waar ik naast frietjes bakken en buffetten bereiden, ook mee denk en doe over de marketing, verkoop en boekhoudkant. Een zeer afwisselende en uitdagende baan. Desalniettemin een super leuke baan!''

Naast mijn drukke werkleven doe ik ook nog een HBO-studie Ondernemerschap & Retail Management bij Fontys Eindhoven. Inmiddels zit ik in het derde jaar van deze opleiding. Dit opleidingsjaar zal ik me samen met een groep inzetten om een productidee uit te werken en te vermarkten.

Mijn concepten / Merken

EtenbestellenBoxtel

De website voor horecatoppers in Boxtel en omgeving.

EtenbestellenBoxtel.nl is hΓ©t nieuwe overzichtsplatform voor horeca en consumerend Boxtel. Voor de consument een handig overzicht van horecazaken en voor de horeca een gratis tool voor extra zichtbaarheid. #steundehoreca

Grovano

Verkoop van snacks.
2016 - 2019

Grovano was er voor particulieren die op zoek waren naar snacks, in het bijzonder snacks van Van Oers. In het begin werden de snacks alleen per doos verkocht, maar in de laatste periode van Grovano waren de snacks ook per vier stuks verkrijgbaar. In 2021 is Grovano teruggekeert als toekomstige snackproducent van frituursnacks. Houd de website in de gaten.

IdeeΓ«n en concepten

Blijven denken is belangrijk, heel belangrijk.

”Stilzitten is verspilling van je tijd. Daarom houd ik me altijd bezig met nieuwe ideeΓ«n en concepten. Op dit moment ben ik bezig met het bedenken van een nieuwe snack. Daarnaast houd ik me bezig met het bedenken van nieuwe conceptmerken.”

Joey van Osch

ondernemerschap & retail management bij fontys | passie voor lekker eten en snacks | marketeer | Horeca | Sales | Mede-eigenaar Coolbie s.c.

”Het is misschien niet de vraag of, maar wanneer ik 𝚍𝚎 πš—πš’πšŽπšžπš πšŽ πšœπš—πšŠπšŒπš”πš”πš˜πš—πš’πš—πš πš πš˜πš›πš πšŸπšŠπš— π™½πšŽπšπšŽπš›πš•πšŠπš—πš.”

Elke keer weer weet ik klasgenoten, docenten en vrienden te verbazen over mijn goede communicatieve vaardigheden, het bedenken en uitwerken van bedrijfsconcepten, mijn gedrevenheid en wellicht nog wel het meest kenmerkende van mij: de grote passie voor snacks en ander lekker eten. Deze passie voer ik dan ook graag overal door, op mijn werk, bij vrienden, thuis en op school.

Ik ben opgegroeid tussen de snacks, salades en vrachtwagens. Vandaag de dag ben ik dan ook assistent bedrijfsleider bij een cafetaria in Boxtel en ik ben bezig met het uitwerken van een eigen snacklijn. De komende jaren wil ik ook zeker in deze branche actief blijven. π˜½π™šπ™£ π™Ÿπ™žπ™Ÿ, net zoals ik, π™–π™˜π™©π™žπ™šπ™› π™žπ™£ π™™π™š π™¬π™šπ™§π™šπ™‘π™™ 𝙫𝙖𝙣 π™¨π™£π™–π™˜π™ π™¨, π™‘π™šπ™ π™ π™šπ™§ π™šπ™©π™šπ™£ π™šπ™£/𝙀𝙛 𝙩𝙧𝙖𝙣𝙨π™₯𝙀𝙧𝙩!? π™‚π™§π™–π™–π™œ 𝙬𝙀𝙧𝙙 π™žπ™  𝙙𝙖𝙣 π™šΜπ™šΜπ™£ 𝙫𝙖𝙣 π™Ÿπ™š π™˜π™€π™£π™£π™šπ™˜π™©π™žπ™šπ™¨.

Ik sta altijd open voor een kopje koffie (of een lekkere snack). Je kan me bellen 06 – 24 80 13 91 of e-mailen joey@joeyvanosch.nl.

Contact

”Hieronder zijn de contactgegevens van mij te vinden.”

Bereikbaar op

maandag-vrijdag: 9:30 - 18:30 uur

Postadres

Postbus 306, 5280AH Boxtel
Telefoon:+31 6 24 80 13 91
E-mail: Joey@JoeyvanOsch.nl

Scroll naar boven